maanantai 21. huhtikuuta 2008

"Se joka puuttuu toisen elämäntiehen ei koskaan löydä omaansa."
-Paulo Coelho

Huoli on mielen läpi kiemurteleva kapea puronen. Jos sitä ruokitaan, se uurtaa uoman, johon kaikki muut ajatukset valuvat.
-A.S. Roche

6 kommenttia:

Ari T. kirjoitti...

Luin ihan äsken Paolo Coelho-kirjan Portobellon Noita, enkä ymmärrä, mihin maailma on menossa?Mihin on kadonnut omilla aivoilla ajattelu?Tämä herra kirjailija tuo julki ajatuksia,jotka meillä kaikilla olisi mahdollisuus löytää,jos vaan malttaisimme pysähtyä kuuntelemaan omia ajatuksiamme kaiken kiireen keskellä.Eivätkä ne ole edes mitään suurta filosofiaa vaan ihan arkipäivää meille kaikille.
Hyvät Naiset,Lukekaa vaikka Kahlil Gibrania tai vaikka Eino Leinoa ja etsikää oma totuutenne sanojen varjoleikkien takaa.

Marjut kirjoitti...

Tuon ekan lauseen kun muistaisi aina. Kiitos kirjavinkeistä ari t. Kerään aina Suomen reissua varten kirjavinkkejä.

Vieläkä Anna teillä sataa?? Meillä tulee jopa luntaräntää juuri nyt, mittari nollassa. Ei voisi melkein uskoa että viikonlopulle on luvattu ylil + 20 astetta ja kesäilmoja.

finkinja kirjoitti...

Marjut, Vettä sataa edelleen!! Alkaa todella ottaan päähän koko sade *ärgggg* Toivottavasti teille ja meille tulee ne lämpimät ilmat viikonloppuna;)

Ari, mähän olen lukenut Gibrania suomeksi ja kroatiaksi ja Coelhon kirjat ovat listalla.
Vietin illan kotikaupunkilaisten kanssa - tiedät kenen Ari - ihania ihmisiä :) Tulevat kuulemma uudestaan, kiva kun tapasin heidät, olen otettu!!!

Ari T. kirjoitti...

Sisko, miehän sanoin et on hyviä tyyppejä!!!Vuoden päästä sitten tullaan sitten isommalla porukalla, jos siulle sopii???

S. kirjoitti...

Tarkeaa viisautta!

Meilla ei kylla sada.. 40 astetta oli tanaan. Vahan liian mukavaa.

finkinja kirjoitti...

Ari, selvä juttu ;)

S. no teillä on kyllä KUUMAA! Meillä vaihteeks sataa :)