keskiviikko 19. maaliskuuta 2008Kimi koira ilta-auringossa vahtimassa reviriiään:) Juoksenteli ylös alas puutarhan rappusia härnäten kissoja jotka yrittivät nauttia päivän viimeisistä auringonsäteistä. Kissat eivät ole välillä huomaavinaan Kimin komenteluja ja härnäilyä, heilauttavat vaan häntään, venyttelevät jäseniään ja vaihtavat paikkaa:)


~~~~~~~~

Eka työpäivä tällä viikolla ohi ja olikin kiva pitkästä aikaa olla töissä:) Pitäisikin olla välillä pakolla kotona enemmän kuin viikonlopun ja sen jälkeen työntekokin maistuisi. Tai täytyy myöntää ettei ollut ikävä työtä vaan oli mukava nähdä pikkuiset kaverit ja tietty ne isommatkin;) Töissä oli iisi päivä, lapsia oli paljon pois: jotkut kipeinä ja jotkut aloitaneet jo loman. Työkaveri oli ollut pikkasen pulassa maanantaina ilman apua, onneksi jokapaikanmies = talonmies tuli apuun ja pelasti pulasta. Siitä taas ei pitänyt sairaanhoitaja ja asiasta valitettiin pomolle. Pomo soitti apuun kollegan ylätarhalta ja kaikki hyvin. Mutta kyllä nauroin, kun työkaveri kertoi minkälainen ilme sairaanhoitajalla oli nähdessään talonmiehen keittiössä essu päällä!!! Mutta minkäs teet .... olisihan sisarhentovalkoinen voinut vetää kumihanskat käteen ja pilkkoa perunoita!!

Tänään oli aivan ihana aurinkoinen, kylläkin viileä kevätpäivä. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Ajattelin lähteä töiden jälkeen kävelynkille, mutta se jäi. Töistä suoraan menin lääkärille hakemaan sairaslomapaperin, sieltä kauppaan ostamaan esikoiselle huomiseksi eväät ja sitten kotiin .... kotona ei hommat loput! Piti järkkäillä keittiö miehen jäljiltä, korjailla muiden jättämiä tavaroita omille paikoille, lakaista lattiat, kerätä pyykit kuivumasta, viikata ne ja laittaa kaappiin, käydä keräämässä kukkia .... ja ottaa pari kuvaa;) Sitten ei enää jaksanutkaan lähteä kävelemään.

~~~~~~~~

Kahdentuhannen kävijän raja on mennyt reilusti yli!!! Kiitos kaikille vierailijoille, lukijoille, ystäville, kanssasisarille jotka olette jaksaneet/viitsineet käydä kurkkimassa elämää täällä kukkulan laella :)

6 kommenttia:

Ari T. kirjoitti...

Hyvää Pääsiäistä siulle,Rakas Sisko!Mie lähden huomenna vähän seikkailemaan ... palaan takas Lappeenrantaa taas lauantaina !!!

Onkohan tuo Anamaria joku tuttu???

Sie oot kyllä hiton ahkera kirjoittamaan tätä blogiasi.Miekin oon miettinyt jos vaikka aloittas kun taustalta oon aina kuitenkin kattelemassa muiden kirjoittelua

Onko Jonna käynyt täällä ???

Marjut kirjoitti...

Hyvää pääsiäisen odotusta:)

Ihana tuo teidän koira ja kissa venyttelee niin nautinnollisesti. Onko kissa myös teidän(hoono muisti:P)

Vähän nauratti tuo talkkari essu päällä, ihana minusta että meni auttamaan.

mamãe kirjoitti...

Kiva kun oli mukavaa töissä! Se talkkari oli tosiaan hauska :)

Ja teilläkin lakaistaan lattiat (eikä siis imuroida). Suomessa harvemmin tuli mitään lakaistua mutta täällä kun ei imuria ole niin harja ja rätti heiluu :)

finkinja kirjoitti...

Ari; no etkö jää matkoille pidemmäksi aikaa?? Jonna ei itseasiassa tiedä edes blogista (ups!! siitä toisaalla enemmän;) )

Marjut; meillä on kolme ulkokissaa:) Ja tietty naapurin katit ja kollit kuljeskelee ympäriinsä. Tää on oikee kissojen paratiisi :D

Mamae; mä lakaisen joka päivä ja imuiroin kerran viikossa. En jaksa raahata imuria ympäri huushollia koko ajan. Mies sanoi, et imuria alkaa tarttua liian usein käteen niin suhteessa on jotain vikaa;)

Pinja-Gloria kirjoitti...

Mukavaa käydä lukemassa elämästänne siellä :) Hyvä että olet jo kuntoutunut. Ihana koira! Meillä on lapsilla koirakuume ja tällä hetkellä vielä enemmän kissakuume.

finkinja kirjoitti...

Pinja-Gloria: mä en aikaisemmin voinut sietää kissoja, mutta nyt täällä niihin on ollut pakko tottua. Kimi koira on nyt kaksi vuotias enkä enää muista millasta oli ilman koiraa;)