tag:blogger.com,1999:blog-3374515827569829513.post7928495214456246107..comments2023-07-31T15:18:22.498+02:00Comments on Elämää ei sen enempää: Baklava od jabukefinkinjahttp://www.blogger.com/profile/03687493007909706177noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3374515827569829513.post-75386989092010312192008-10-13T17:56:00.000+02:002008-10-13T17:56:00.000+02:00Sirokko, tää omenaversio on todella raikkaampi ja ...Sirokko, tää omenaversio on todella raikkaampi ja kevyempi. Tavallista baklavaa en voi syödä kuin yhden palan ja sit tuntuu jo liian makeelta.finkinjahttps://www.blogger.com/profile/03687493007909706177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3374515827569829513.post-88933496505400138532008-10-13T01:05:00.000+02:002008-10-13T01:05:00.000+02:00Njam, erilaista. Algeriassa tehdään vaan sitä tava...Njam, erilaista. Algeriassa tehdään vaan sitä tavallista baklavaa manteli/pähkinä -täytteellä ja kuorrutus on aina hunajaa. Omena kuulostaa paljon raikkaammalta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3374515827569829513.post-21518946697147746572008-10-12T14:07:00.000+02:002008-10-12T14:07:00.000+02:00Anumorchy, mä laitan kanssa kun teen tavallista ba...Anumorchy, mä laitan kanssa kun teen tavallista baklavaa tai srtudelia. Ja tosiaan kypsänä se sokeriliemi. Nyt maistoin tuota piirasta ja se on hyvän mehevä, tekee hyvää antaa se seistä yön yli.<BR/>Ei todellakaan tarvitse muuta syödä parin baklavapalan jälkeen;)finkinjahttps://www.blogger.com/profile/03687493007909706177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3374515827569829513.post-38852507569889475372008-10-12T08:54:00.000+02:002008-10-12T08:54:00.000+02:00Wow, kuulostaa herkulliselta! Kiitos reseptistä, l...Wow, kuulostaa herkulliselta! Kiitos reseptistä, lienee pakko ostaa filotaikinaa taas.:)Lilashttps://www.blogger.com/profile/13547520175210281073noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3374515827569829513.post-71545543377809858062008-10-11T23:18:00.000+02:002008-10-11T23:18:00.000+02:00Kuulostaa hyvalta taytteelta. Mina laitan aina VOI...Kuulostaa hyvalta taytteelta. Mina laitan aina VOISULAA sinne taikinalevyjen valiin ennen paistamista, ja kypsana sitten sokeriliemen paalle. Janna kuulla etta sen voi noinkin tehda. Ah, Baklava on ihanaa. Aikoinaan, kun olin kibbutsin navetassa toissa, sinne tuotiin aina joskus Nazaretista niin ihanaa baklavaa, monella taytteella. Niina paivina jai multa aamiaiset ja lounaat syomatta.anumorchyhttps://www.blogger.com/profile/01204902488871909333noreply@blogger.com